Великобритания съобщи, че е сключила сделка с Турция в опит да

...
Великобритания съобщи, че е сключила сделка с Турция в опит да
Коментари Харесай

Великобритания сключи сделка с Турция за борба с миграцията

Великобритания заяви, че е сключила договорка с Турция в опит да забави потока от незаконни мигранти, преминаващи през средиземноморската страна на път за Европа, в това число взаимни полицейски интервенции против канали за контрабандисти и търговията с елементи на лодки.

Въпроса за незаконната миграция на първо място в политическия дневен ред във Англия преди предстоящите избори през идната година, държавното управление съобщи, че ще поддържа нов турски полицейски център, който ще се основава на съществуващото съдействие в региона на правоприлагането.

Митническите данни ще се обменят по-бързо според новия меморандум за съгласие, се споделя в изказване на английското държавно управление във вторник.

" Нашето партньорство с Турция, непосредствен другар и съдружник, ще разреши на нашите правоприлагащи органи да работят дружно по този интернационален проблем и да се оправят с веригата за доставки на дребни лодки ", сподели вътрешният министър Суела Браверман.

Британският министър председател Риши Сунак трансформира намаляването на броя на незаконните мигранти, идващи във Англия, в основно заричане за тази година, до момента в който се опитваше да понижи огромната преднина на опозиционната Лейбъристка партия в изследванията на публичното мнение.

Тази седмица Англия стартира да реалокира някои мигранти в огромна жилищна баржа на южното си крайбрежие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР